Info over Stella Maris, Casa das Conchas, A Segunda Liberdade > M: mailbericht. T: 06-27117299

Info over Casa do Cerro? > M: mailbericht. T: 06-42547722

01a 08 02 03 04 06 05 07

Casa das Conchas

 

Casa das Conchas (huis van de schelpen) is een ruim, modern verbouwd vissershuis. Het ligt aan een smal straatje dat vanaf de taxi standplaats schuin omhoog loopt, de Rua do Povo do Burro, zo ongeveer in het midden op 200 meter van strand en centrum. Het heeft een ruime living met open keuken en twee aparte slaapkamers met eigen badkamer. Een beschutte en ruime patio en een groot dakterras completeren dit fijne vakantiehuis, geschikt voor vier personen.

 

Beschrijving

Casa das Conchas heeft twee slaapkamers met aangrenzende badkamers. De slaapkamer aan de straatzijde heeft twee aparte boxspring bedden, de slaapkamer aan de achterzijde heeft een rgoot tweepersoonsbed.

Het  huis heeft een ruime living met een apart eetgedeelte , een gezellige zithoek met open haardkachel en (satelliet)TV, en een open keuken die zeer compleet is uitgevoerd.

Airconditioning is in het hele huis aanwezig.

Er is een ruime en gezellige patio met tafel en stoelen, veel planten, een elektrisch bediend zonnescherm en een vaste barbecue… Aan de overzijde/achterzijde van de patio is een apart washok met wasmachine en droger.

Vanuit de patio voert een trap naar het grote dakterras met zonnebedden. Hier vandaan heb je prachtig zeezicht.

 

Boekingsvoorwaarden

In het huis is 2x per week huishoudelijke hulp, 2x per week schone handdoeken, 1x per week schone lakens. Op verzoek kan een kinderbedje  en kinderstoel worden geplaatst (17.50/week). Gebruik WIFI is gratis