Info over Stella Maris, Casa das Conchas, A Segunda Liberdade > M: mailbericht. T: 06-27117299

Info over Casa do Cerro? > M: mailbericht. T: 06-42547722

07

A Segunda Liberdade

 

“A Segunda Liberdade” is een mooie, geschakelde villa (twee onder een kap)gelegen in de Quinta do Paraiso, een van de mooiste villaparken in Carvoeiro. Het  park ligt op 10 minuten lopen van centrum en strand en beschikt o.m. over een schitterend zwembad, tennisbanen, een supermarkt en een tweetal restaurants. A Segunda Liberdade is omgeven door een mooie  tuin met verschillende terrassen en zitjes.

 

Beschrijving

Het huis heeft drie slaapkamers en twee badkamers, de slaapkamers zijn voorzien van  2  boxspring bedden. Verder een gezellige woon-eetkamer met airco en open haardkachel en een afzonderlijke,moderne keuken voorzien van alle apparatuur. Er is satelliet TV (met alle Nederlandse zenders) en een complete audio-installatie. In de woonkamer is tevens een open haard(kachel).Het huis is voorzien van wifi. Grenzend aan het  huis en  het voorterras ligt de patio met bijkeuken (waarin een wasmachine en droger). Rond het huis ligt een drietal  terrassen zodat er altijd zon (of schaduw) te vinden is.

 

 

Boekingsvoorwaarden

In de villa is 2x per week huishoudelijke hulp, 2x per week schone handdoekenen 1x per week schoon beddengoed. Gebruik WIFI is gratis. Op verzoek kan een kinderbedje en kinderstoel worden geplaatst (€ 17.50/week).