Informatie en vragen? Stuur ons een mailbericht. Bellen kan ook naar: 06-27117299

 
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15

Casa Verde

 

Casa Verde, een voormalig vissershuis, ligt tegen de rotsen die Beschutting bieden aan het mooie maanvormige strand van Benagil. Het huis is gerenoveerd en is nu een fantastisch vakantiehuis geworden, pal aan het strand en ingericht op een comfortable verblijf voor 4 à 5 personen.

 

Beschrijving

Het huis heeft twee slaapkamers met eigen badkamers, een vide met een eenpersoonsbed boven een van de slaapkamers en een gezellige woonkamer met een modern zeer complete open keuken en een eetbar.

Aan de achterzijde is een overdekt terras met eettafel en via een trapje kom je op het dakterras.

Een airco/heater in de woonkamer, een gezellige openhaard-kachel, een complete audio installatie en satelliet TV met alle  Nedelandse zenders, maken het verblijf extra plezierig.

In de bergruimte boven staan een wasmachine en wasdroger opgesteld. Hier staat ook de BBQ, die je voortreffelijk op het zonnige dakterras kunt gebruiken, terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht over de oceaan en het strand van benagil.

 

Boekingsvoorwaarden

In het huis is 2x per week huishoudelijke hulp, 2x per week schone handdoeken en 1x per week schoon beddengoed. Gebruik wifi is gratis. Op verzoek kan een kinderbedje en kinderstoel worden geplaatst (€ 17,50 p.w.).