Informatie en vragen? Stuur ons een mailbericht. Bellen kan ook naar: 06-27117299

 
A B C 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15

Casa do Cerro

 

Casa do Cerro is een ruime vrijstaande villa, geschikt voor 6 personen met veel terrassen en privacy. Het huis heeft een privé zwembad en ligt op één van de hoogste punten van Monte Carvoeiro; een groene heuvel (cerro) direct bij het centrum van Carvoeiro. Het dorpsplein en het strand zijn op loopafstand (5 minuten).

Zowel het boven- als benedenterras heeft uitzicht over het dorp en de oceaan. Het benedenterras grenst aan de door een tuinarchitect aangelegde en onderhouden tuin. Het boventerras is ruim 60m2 en is voorzien van een loungeset. Een plek met een panoramisch uitzicht over Carvoeiro en de zee!

 

Beschrijving

Het huis heeft op de begane grond een grote woon/eetkamer met airco, open haard, satelliet TV met alle Nederlandse zenders, een DVD speller, full audio, boeken, dvd’s, spelletjes etc. Naast de woonkamer bevindt zich de grote moderne keuken voorzien van alle apparatuur en een grote voorraadkast. Naast de keuken bevindt zich nog een kleine bijkeuken, waar de wasmachine en wasdroger staan opgesteld.

 

ER zijn 3 ruime slaapkamers met bijbehorende badkamers: één op de begane grond en 2 boven. De slaapkamer grenzend aan het boventerras is voorzien van airco. Ook is op de begane grond nog een separaat gastentoilet.

 

Beneden zijn twee terrassen: een groot terras met zeezicht en een mooie tuin, grenzend aan de woonkamer. Op dit terras vindt u een grote tuintafel met stoelen. Op de ruime binnenplaats  is nog een schaduwrijk terras met tuinmeubels. Boven is het grote panoramaterras met een ruime  loungeset. Vanaf hier heeft u een spectaculair uitzicht op de oceaan en Carvoeiro! Op dit terras staan verder twee ligstoelen en een aparte tafel met stoelen.

 

Een  mobiele BBQ is beschikbaar voor alle terrassen.

 

Aansluitend aan de binnenplaats bevindt zich het zwembad met zonneterras (ligstoelen en parasols).

 

In het huis is 2 x per week huishoudelijke hulp, 2 x per week schone handdoeken en 1 x per week schoon beddengoed. Gebruik Wifi is gratis. Op verzoek kan een kinderbedje en kinderstoel geplaatst worden (17,50 per week).